ساندویچ خانگی بخورید: «ماشروم برگر»

مواد لازم: قارچ حلقه شده 4 عدد|سرکه بالزامیک 1/4 پیمانه|روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری|ریحان خشک 1 قاشق سوپخوری|پونه 1 قاشق سوپخوری|پودر سیر 1 قاشق سوپخوری|نمک و فلفل به میزان لازم|پنیر پرولون رنده شده یک تکه (28 گرم).
کد خبر: ۶۵۷۷۳۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

1 . برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
3 . گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
4 . قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
5 . متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
6 . برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.
7 . قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.)|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها