جام جم سرا:
طرز تهیه:
1 . برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.
3 . گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.
4 . قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.
5 . متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.
6 . برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.
7 . قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.)|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی مطرح شد
گفتوگو با نوید دهقان به بهانه برگزاری کنسرت گروه «قمر» در تالار وحدت