برپایی چادرهای مروجین سلامت در شهرها

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: تیمهای مروجین سلامت از روز شنبه ۲۴ اسفند‌ امسال در معابر پرتردد شهرها مستقر شده و آموزشهای لازم به منظور پیشگیری از رفتارهای پرخطر را به جوانان و نوجوانان ارائه می‌دهند.
کد خبر: ۶۵۵۷۲۷
برپایی چادرهای مروجین سلامت در شهرها

فرح ناز رافع با اشاره به اجرای برنامه ملی مروجین سلامت در سراسر کشور، گفت: همزمان با ایام پایانی سال و نزدیک شدن به مراسم چهارشنبه آخرسال که در سالهای گذشته شاهد رفتارهای پُرخطری از سوی جوانان و نوجوانان در استفاده از مواد منفجره بوده‌ایم، این برنامه برای سومین سال متوالی توسط این سازمان به اجرا در می آید.

وی با اشاره به برپایی چادرهای سلامت در میادین، اماکن و معابر پرتردد شهرها، افزود: پیش بینی شده است امسال بیش از ۱۴۴ هزار داوطلب جمعیت هلال احمر در قالب اجرای طرح مروجین سلامت از ۲۴ اسفند‌ در این چادرها مستقر شده و بحث آموزش و اطلاع‌ رسانی به جوانان و نوجوانان و والدین آنها در استفاده از مواد آتش‌ زا و منفجره را آغاز ‌کرده اند.

سال گذشته نیز با استقرار ۶۵۱ چادر و پایگاه در کشور، ۱۴۹ هزار و ۳۲۴ تن از برنامه مروجین سلامت بهره مند شدند. (مهر )

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
تهدید مذاکرات از درون آمریکا

جام‌جم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد

تهدید مذاکرات از درون آمریکا

نیازمندی ها