به نوشته روزنامه اینترنتی روسی «نووایا گازیه تا»، پژوهشگران طی تحقیقاتی با شرکت دهها هزار فرد مسن متوجه این مساله شده اند.
به گفته آنها، در شکلات داغ مقادیر زیادی مواد مفید از جمله پلی فنل، آنتی اکسیدان و فلاوونوئید وجود داردکه همان ها مکانیزم های احیای سلول های مغز را فعال می سازند.
به عقیده متخصصان، فلاوونوئیدها همچنین مانع مرگ سلول های مغز می شود.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد