دکتر سمیرا یگانهزاد، مدیر گروه فناوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی درخصوص نحوه تهیه شکلاتهای دندان دوست گفت: فرمولاسیون این شکلاتها به نحوی تهیه شده است که قندهای طبیعی همچون ایزومالت، جایگزین شکر میشوند و این موضوع باعث میشود که مصرف این شکلاتها به دندان آسیب نرسانند.
وی افزود: در واقع این قندهای طبیعی پس از مصرف باعث کاهش «pH» دهان نمیشوند و همین موضوع باعث میشود که باکتریهای مضر که به دندان صدمه میزنند رشد و فعالیت نکنند و دندانها آسیب نبینند.
به گفته استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، شکلاتهای دندان دوست به دلیل آنکه با قندهای طبیعی تهیه شدهاند علاوه بر آن که بعد از مصرف به دندان آسیب نمیزنند ممکن است برای برخی از بیماران دیابتی نیز مفید باشد.
یگانهزاد افزود: مرحله پژوهشی طرح شکلاتهای دندان دوست به پایان رسیده و این طرح یا از طریق شرکت های دانش بنیان پژوهشکده و یا از طریق واحدهای صنعتی مورد تجاری سازی قرار خواهند گرفت.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد