دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای درمان برونشیت و بیماری‌های مزمن تنفسی بهتر است غذاها و گیاهان دارویی با طبع گرم مانند نخود، عسل، گوشت گوسفند و گیاهانی مانند زعفران و زنجبیل مصرف ‌شود.
کد خبر: ۶۵۳۹۲۹

حسن اکبری در گفت‌و‌گو با فارس در تعریف برونشیت مزمن افزود: این بیماری شامل ترشح مزمن، مکرر و فراوان تنفسی است که با خلط فراوان همراه است. برونشیت مزمن با افزایش بلغم در راه‌های تنفسی و با نشانه‌های سردی در بیمار همراه است که برای درمان این بیماران لازم است از رژیم گرم و خشک استفاده شود.

وی تاکید کرد: بنابراین بهتر است از مصرف موادغذایی و نوشیدنی‌های با طبع سرد خودداری کرد تا بتدریج مزاج بیمار از سردی و تری به سمت تعادل حرکت کند. البته رژیم غذایی برای درمان این بیماری به تنهایی کافی نیست و باید در کنار آن از گیاهان دارویی با طبع گرم استفاده کرد و ورزش‌کردن را در برنامه روزانه قرار داد. غذاهای با طبع گرم شامل گوشت گوسفند، گوشت شتر، نان، نخود، عسل، خرما و موز می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها