افتخاری: اگر بویی ببریم، برخورد می‌کنیم

شائبه وجود تبانی در لیگ فوتسال

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال درباره ادعاهای وحید شمسایی درباره تماس‌های گرفته شده با او در هفته‌های پایانی لیگ، گفت: او اغراق می‌کند و قصد دارد با این صحبت‌ها از این مسائل پیشگیری کند.
کد خبر: ۶۵۳۶۰۶

سیدرضا افتخاری تصریح کرد: شمسایی کار خوبی کرده است. ما با کسی تعارف نداریم. اگر بو ببریم و حس کنیم کسی تخلف ‌کرده، قطعا با او برخورد می‌کنیم. با هیچ‌کس شوخی نداریم. تیم‌ها این همه زحمت کشیده‌اند و درست نیست یک یا چند نفر این همه زحمت را هدر بدهند.

وی با بیان این‌که کمیته فوتسال هم نظارت دقیقی روی مسابقات لیگ دارد، تاکید کرد: بعید می‌دانم کسی با شمسایی تماس گرفته و به او پیشنهاد داده باشد. تیم دبیری این هفته و هفته بعد با حفاری و تاسیسات دریایی بازی دارد که این دو تیم اهل این صحبت‌ها نیستند. معمولا افرادی مثل شمسایی برای پیشگیری از این اتفاقات در فوتسال، بحث آن را مطرح می‌کنند. رئیس کمیته فوتسال ادامه داد: شمسایی با این صحبت‌ها قصد هشدار دارد. ما هم در کمیته فوتسال به تمام تیم‌ها در پشت پرده هشدار می‌دهیم و حتی برای دو مسابقه آخر، ناظر ویژه به مسابقات می‌فرستیم. اگر احساس کنیم هر تیمی حق تیم دیگر را ضایع می​کند، بشدت با آن برخورد خواهیم کرد. با این حساب جای نگرانی نیست!

افتخاری درخصوص این‌که شمسایی چند مکالمه را هم ضبط کرده است، به مهر گفت: به نظرم شمسایی بلوف ‌زده و اغراق می‌کند. اگر او مدرک و فایل صوتی دارد، منتشر کند. انتشار این فایل خودش نوعی پیشگیری است، ولی همان طور که گفتم، بعید می‌دانم چنین چیزی باشد!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها