
محمدجواد ظریف روز سه شنبه در دیدار یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در حاشیه مذاکرات هسته ای وین، قصد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پیش بردن موضوعات هسته ای در چارچوب گفت وگو با کشورهای 1+5 و آژانس انرژی اتمی را مورد تاکید قرار داد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی کشورمان تاکید کرد: با توجه به روندی که در گذشته وجود داشته آژانس باید به نحوی عمل کند که فضای اعتماد ایجاد شود تا در پرتو آن همکاریهای طرفین تسهیل شود.
براساس این گزارش، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز در این دیدار از اجرای شش گام اولیه ای که در نوامبر سال گذشته میلادی بین ایران و آژانس توافق شد و گام اخیری که در گفت و گوی ایران و آژانس در فوریه سال جاری مورد توافق بود ابراز خرسندی کرد.
آمانو در این دیدار مجموعه اقدامات انجام شده را گامی بسیار مهمی تلقی کرد.(ایرنا)
{$convert_old_media}
رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیسجمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاهها هرچهسریعتر تسویه شود
جمالیان در گفتوگو با جامجم آنلاین:
مهدی پاشازاده: من غر زدن مربیان را دوست ندارم
گفتوگوی جام جم با مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران