محمدجواد ظریف روز سه شنبه در دیدار یوکیا آمانو مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در حاشیه مذاکرات هسته ای وین، قصد جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پیش بردن موضوعات هسته ای در چارچوب گفت وگو با کشورهای 1+5 و آژانس انرژی اتمی را مورد تاکید قرار داد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی کشورمان تاکید کرد: با توجه به روندی که در گذشته وجود داشته آژانس باید به نحوی عمل کند که فضای اعتماد ایجاد شود تا در پرتو آن همکاریهای طرفین تسهیل شود.
براساس این گزارش، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز در این دیدار از اجرای شش گام اولیه ای که در نوامبر سال گذشته میلادی بین ایران و آژانس توافق شد و گام اخیری که در گفت و گوی ایران و آژانس در فوریه سال جاری مورد توافق بود ابراز خرسندی کرد.
آمانو در این دیدار مجموعه اقدامات انجام شده را گامی بسیار مهمی تلقی کرد.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است