حمید خندان برای «من چه کاره‌ام؟» می‌خواند

حمید خندان تیتراژ مجموعه تلویزیونی «من چه کاره‌ام؟» به تهیه‌کنندگی آرزو ابوحمزه و کارگردانی داریوش جهانگیری را اجرا کرد.
کد خبر: ۶۴۷۲۲۹

به گزارش روابط عمومی شبکه دو، موسیقی تیتراژ پایانی این سریال را هومن میرعابدینی و امیر عباسیان بر اساس ترانه‌ای از مسعود عسگری ساخته‌اند.

تهیه‌کننده مجموعه «من چه کاره‌ام؟» گفت: تصویربرداری این مجموعه که به سفارش گروه خانواده شبکه دو و با همکاری روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد‌مخدر ریاست جمهوری در 40 قسمت 20 دقیقه‌ای تولید می‌شود، به پایان رسیده است. به گفته این تهیه‌کننده، مجموعه «من چه کاره‌ام؟» با موضوع پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر ساخته می‌شود و نقش اعضای خانواده در گرایش و عدم گرایش افراد به مصرف مخدر را بررسی می‌کند.

در این سریال منوچهر والی‌زاده، افسانه ناصری، سهیل تاکی، پونه احمدی، فریبا طالبی و امیررضا زادسرور نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند.

از دیگر عوامل سازنده این مجموعه می‌توان به حنانه شفیعی سرپرست گروه تحقیق و نگارش، محمد خدابخش نور و تصویر، مسعود شاهوردی صدابردار، فرامرز بادرامپور طراح صحنه و لباس، سامان شعشعه مدیر تولید، غزل معصومی برنامه‌ریز، پرستو جنیدی و فرشاد شهلایی تدوین و گرافیک، پرشنگ بهرامی طراح گریم، نرگس آشتیانی منشی صحنه و علی اسماعیلی مدیر تدارکات اشاره کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها