به گزارش ایسنا، رئیس کلانتری 111 هفت چنار در این باره گفت: ماموران کلانتری هنگام گشتزنی در خیابان 16 متری امیری به راننده یک دستگاه خودروی سواری پراید سفید، مظنون شدند.
سرگرد مرادی افزود: ماموران با استعلام پلاک خودرو دریافتند سابقه سرقت دارد که به راننده دستور توقف دادند، اما راننده با افزایش سرعت و حرکات مارپیچ، متواری شد.
رئیس کلانتری 111 هفتچنار تصریح کرد: سارق با سرعت سرسامآور از سهراه آذری به محدوده امامزادهعبدالله(ع) تغییر مسیر داد و به دلیل سرعت زیاد، با یک عابر پیاده برخورد و پس از برخورد با جدول، واژگون شد.
وی با بیان اینکه خودروی پراید پس از واژگونی از قسمت جلو دچار آتشسوزی شد، گفت: ماموران متهم را از میان شعلههای آتش بیرون آورده و او را از مرگ نجات دادند. در تحقیق از متهم معلوم شد، خودرو متعلق به زن جوانی است که سارق آن را از مقابل منزلش سرقت کرده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم