جام جم سرا:
مواد لازم:
شکر ۲ پیمانه (۱۵۰۰ کالری)
آرد ۱ و ۳/۴ پیمانه (۵۹۰ کالری)
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه + ۱ و ۱/۲ پیمانه (۴۵۰ کالری)
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری (۰ کالری)
نمک ۱ قاشق چایخوری (۰ کالری)
جوش شیرین ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری (۰ کالری)
تخم مرغ ۲ عدد (۱۴۰ کالری)
شیر ۱ و ۲/۳ پیمانه (۱۱۰ کالری)
روغن نباتی ۱/۲ پیمانه (۴۵۰ کالری)
وانیل ۳ قاشق چایخوری (۰ کالری)
آبجوش ۱ پیمانه (۰ کالری)
کره ۳/۴ پیمانه (۱۲۰۰ کالری)
پودر قند ۵ و ۱/۳ پیمانه (۳۵۰۰ کالری)
مجموع کالری ۷۹۴۰
طرز تهیه:
۱-برای تهیه کیک فول شکلات، ابتدا فر را بر روی درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
۲-در یک کاسه متوسط، شکر، آرد، ۳/۴ پیمانه کاکائو، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب مخلوط کنید.
۳-تخم مرغ، شیر، روغن و ۲ قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه با همزن، خوب هم بزنید.
۴-مواد کیک را در ظرف مخصوص فر که کمی چرب شده، بریزید.
۵-کیک را در فر که از قبل گرم کردید، به ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید، تا زمانی که وقتی یک خلال دندان در آن فرو میبرید، به آن نچسبد.
۶-پس از اینکه کیک پخت، به مدت ۱۰ دقیقه قبل از خارج کردن آن از فر، اجازه دهید در محیط فر کمی خنک شود.
۷-حالا در این مرحله برای پوشش روی کیک، در یک کاسه، کره را بزنید تا کمی نرم شود.
۸-با پودر قند و ۱ و ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو مخلوط کنید و یطور متناوب، شیر (۲/۳ پیمانه) و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
۹-کیک را از فر خارج نموده و روی آن را با کِرِم آماده شده کاملا پوشش دهید.
۱۰-می توانید کیک فول شکلات را به اندازههای دلخواه خود برش دهید و در ظرف بچینید.|آشپزی نت|
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
امین شجاعی، کارگردان و تهیهکننده مینیسریال «دم زندگی» در گفتوگو با «جامجم» از شیرینیهای تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد