در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم

بخشی ها روایتگران واقعی فرهنگ های قومی اصیل شان هستند. آثار هنرمندان بخشی برگرفته از دانش ذاتی، تجربیات اجتماعی و معنویت است و در لحظه های زندگی و وقایع اجتماعی جریان دارد و این موسیقی آنجا که با انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی گره می خورد، شوری حماسی می یابد.
این آلبوم از سوی هوشنگ جاوید، پژوهشگر موسیقی مقامی شمال خراسان گردآوری و از سوی انتشارات مرکز موسیقی حوزه هنری خراسان شمالی منتشر شده است.
حماسه خوانان انقلاب اسلامی 11قطعه دارد که 7 آهنگ آن متعلق به استاد سهراب محمدی و 4 قطعه دیگر توسط استاد عیسی قلی پور اجرا شده است و «شهید انقلاب»، «پیام شهید»، «حماسه انقلاب»، «ظفر نزدیک است»، «ای برادران سنگرنشین»، «بسیجی بیا گلبارانت کنم»، «سلیمان زمان»، «شهیدان»، «ورود حضرت امام(ره) به ایران»، «به یاد حضرت امام(ره)» و «به جبهه می روم (پیام شهید)» را شامل می شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: