علی جنتی روزجمعه در گفت و گو با ایرنا، به ثمر رسیدن فیلم های خوب و ارزشمند برای شرکت در این رویداد هنری را به عنوان خبرهای خوش در حوزه سینما عنوان کرد.
وزیر ارشاد، سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر را به خاطر حضور کارگردانان برجسته سینمای ایران متفاوت و متمایز با جشنواره های گذشته دانست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: کیفیت و کمیت فیلم های شرکت کننده از کارگردانان بنام کشور که در سطح بالایی عرضه خواهد شد، از شاخص های مهم این دوره جشنواره است.
جنتی نمونه ای از این آثار را فیلم فاخر و ارزشمند 3 ساعتی رستاخیز به کارگردانی احمدرضا درویش عنوان کرد که درباره واقعه قیام عاشورا ساخته شده است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: حضور 49 اثر سینمایی در بخش سودای سیمرغ و نگاه نو و ارسال بیش از 125 اثر سینمایی برای حضور در جشنواره فیلم فجر نشان از پویایی سینمای ایران و اقبال فیلمسازان به فعالیت در دولت تدبیر و امید دارد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار امیدواری کرد که سی و دومین جشنواره فیلم فجر امسال نوید سالی پر رونق در سال 93 را برای سینمای ایران بدهد.
سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر از 12تا22بهمن ماه در تهران برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: