طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه هویجها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمهای خلال کنید.
پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید.
فیلههای مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و یک ربع صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزند.
کدو، هویج، کلم، فلفل دلمهای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آن قدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
در نهایت جوانهها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.
دقت کنید که جوانهها باید کمی خامتر از سایر سبزیجات باشند.
این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد