طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه هویجها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمهای خلال کنید.
پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید.
فیلههای مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و یک ربع صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزند.
کدو، هویج، کلم، فلفل دلمهای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آن قدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
در نهایت جوانهها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.
دقت کنید که جوانهها باید کمی خامتر از سایر سبزیجات باشند.
این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم