طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه هویجها را به مدت نیم ساعت بپزید. سپس آن را همراه با کدو و فلفل دلمهای خلال کنید.
پیازها را در مقداری روغن بریزید و کمی تفت دهید.
فیلههای مرغ را که از چند ساعت قبل در نمک و آبلیمو قرار داده بودید در روغن بریزید و یک ربع صبر کنید تا با حرارت زیاد بپزند.
کدو، هویج، کلم، فلفل دلمهای و قارچ را به مرغ اضافه کنید و آن قدر تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
در نهایت جوانهها را همراه با سس سویا و نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید.
دقت کنید که جوانهها باید کمی خامتر از سایر سبزیجات باشند.
این خوراک را در یک ظرف مناسب بریزید و با نان میل کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد