مواد لازم:
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
روغن: به میزان لازم تقریبا ۲۵۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین: ۱ قاشق غذا خوری
قالب مناسب لبه دار
طرزتهیه:
روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید ومرتب به هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود. بعد از سرخ شدن آن را ازروی حرارت بر دارید وپودر قند را به همراه پودر هل، دارچین وپودرزیره به آرد سرخ شده اضافه وخوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبه داری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
برشتوك گردو پسته بادام خارك داره.اول برید یاد بگبرید بعد به بقیه یاد بدبد لطفآ