مواد لازم:
آرد سفید: ۴۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
روغن: به میزان لازم تقریبا ۲۵۰ گرم
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین: ۱ قاشق غذا خوری
قالب مناسب لبه دار
طرزتهیه:
روغن را دریک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن آرد را به آن اضافه کنید ومرتب به هم بزنید تا خوب سرخ و رنگ آن طلایی شود. بعد از سرخ شدن آن را ازروی حرارت بر دارید وپودر قند را به همراه پودر هل، دارچین وپودرزیره به آرد سرخ شده اضافه وخوب مخلوط کنید. مواد را در یک قالب مناسب باقلوا یا هر قالب لبه داری که دارید، بریزید و آن را صاف و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید. سپس بگذارید خنک شود و بعد از سرد شدن آن را برش بزنید و در ظرف مناسب بچینید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد
برشتوك گردو پسته بادام خارك داره.اول برید یاد بگبرید بعد به بقیه یاد بدبد لطفآ