به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از وزارت بهداشت سیدرضا غلامی بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط سراسر کشور به منظور ارتقاء سطح سلامت جامعه به ویژه جلوگیری و کنترل بیماریهای مرتبط با آب و غذا موظف هستند در محلهای برگزاری مراسم اعم از هیئتها، مساجد، تکایا، حسینیهها حضور داشته و بر نحوه توزیع نذورات نظارت داشته باشند.
وی با تأکید بر استفاده از آب سالم و لولهکشی برای پخت و پز، تهیه چای و شست و شوی ظروف افزود: در تهیه تذورات باید از مواد غذایی خام بستهبندی شده و مورد تائید وزارت بهداشت استفاده شود. همچنین فرآوردههای گوشتی نیز باید مورد تائید سازمان دامپزشکی کشور باشد.
وی با توصیه بر استفاده از نمکهای یددار تصفیه شده اضافه کرد: در تهیه نذورات از روغنهای با ترانس پایین استفاده شود. حبوبات و غلات مورد استفاده فاقد نم و رطوبت و کپکزدگی باشند و در صورت استفاده از سبزی و میوه به صورت خام، چهار مرحله سالمسازی، شامل پاک کردن، گندزدایی، انگلزدایی و شستشوی نهایی انجام شود.
معاون فنی مرکز بهداشت محیط وزارت بهداشت بر استفاده از ظروف یک بار مصرف برپایه گیاهی برای آب آشامیدنی و بستهبندی مواد غذایی تأکید کرد و گفت: غدای پخته شده بلافاصله پس از طبخ باید مصرف شود.
غلامی با اشاره به فصل سرما و استفاده از وسایل گرمازا در محل برگزاری مراسم مذهبی، بر ضرورت رعایت نکات ایمنی به منظور جلوگیری از گازگرفتگی و آتشسوزی تأکید کرد.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: