سامانه ثبت آمار گردشگران سلامت ایجاد می‌شود

رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: آمار مراجعه بسیاری از گردشگران برای درمان به کشور بویژه در استان‌های مرزی ثبت نمی‌شود، اما بنا داریم با کمک وزارت بهداشت سامانه‌ای برای ثبت توریست‌درمانی در کشور ایجاد کنیم.
کد خبر: ۶۲۴۶۶۳

به گزارش فارس، علیرضا زالی افزود: آمارها می‌گوید سالانه یک میلیون و 500 هزار گردشگر سلامت به یکی از کشورها در خاور دور مراجعه می‌کنند، در حالی که هزینه عمل جراحی قلب باز در این کشورها 16 هزار دلار است و ما با وجود دانشمندان متبحر در این عرصه امکان ارائه این خدمات را با یک‌پنجم هزینه کشورهای دیگر داریم.رئیس سازمان نظام پزشکی تدوین پروتکل ملی برای جذب گردشگر سلامت را ضروری دانست و عنوان کرد: در این زمینه می‌توانیم از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم، چرا که تاکنون نگاه محبت‌آمیز و گفتمان مناسبی به این بخش نداشته‌ایم. از طرف دیگر هنوز پروتکلی برای ارائه خدمات درمانی به گردشگران در بیمارستان‌های دولتی نداریم.

زالی خاطرنشان کرد: طبق آمار ثبت شده در سال ۹۱، حدود ۸۵ هزار گردشگر سلامت به ایران وارد شده‌اند، ولی این آمارها به صورت جسته گریخته ثبت می‌شود و بویژه در استان‌های مرزی که مراجعه بیشتری دارند آن طور که باید آماری از مراجعه افراد خارجی برای درمان نداریم. وی با بیان این‌که با همکاری وزارت بهداشت درصدد ایجاد نظام ثبت آماری توریست سلامت هستیم، یادآور شد: با راه‌اندازی این سامانه آمار دقیق و مشخصی از گردشگران سلامت خواهیم داشت، چرا که یک گردشگر خارجی که برای دریافت خدمات درمانی مراجعه می‌کند، سه برابر یک گردشگر عادی برای کشور ارزآوری دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها