درباره سیما

فصلی تازه در برنامه‌های ورزشی سیما

سال‌ها بود سازندگان برنامه‌هایی چون «ورزش و مردم» و «ورزش از شبکه دو» به مرور اتفاق‌های ورزشی هفته می‌پرداختند تا این‌که شبکه سه سیما به عنوان شبکه جوانان متولد و برنامه‌های ورزشی سیما متکثر و متنوع شد. برنامه «نود» پا به خانه‌های مردم گذاشت و دیگر همه عادت کردند دوشنبه شب‌ها از پای گیرنده‌ها تکان نخورند و نود را ـ که به محبوب‌ترین برنامه تلویزیونی‌شان تبدیل شده بود ـ از دست ندهند. پای تلویزیون بنشینند و به حواشی هیجان‌انگیز فوتبال ایران و جهان در هفته‌ای که گذشت، گوش بدهند و ببینند چگونه مجری برنامه، ناگفته‌ها را برای اولین بار بازگو می‌کند و مدیران ورزشی را به چالش می‌کشاند.
کد خبر: ۶۲۳۲۲۸

از بدو تولد نود تاکنون تلاش‌های زیادی برای تولید برنامه‌های موثر و پرمخاطب ورزشی صورت گرفته است، حتی شبکه ورزش هم تاسیس شده، اما همچنان نود سر جای خود باقی مانده است.

این روزها سری جدید برنامه قدیمی ورزش از نگاه دو، پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها از شبکه دو پخش می‌شود که مورد توجه مخاطبان زیادی قرار گرفته است و می‌توان به این نتیجه رسید که دیدن هر برنامه‌ای که هوشمندانه به اصل و حواشی بپردازد، از نگاه مخاطبان دور نمی‌ماند! حال می‌خواهد ورزشی باشد یا نه. (مثل برنامه کافه سوال که این روزها از شبکه سه سیما پخش می‌شود و پرداختن به حواشی‌ در آن نیز علاقه‌مندان زیادی پیدا کرده است.)

پس از وقفه‌ای یکساله، سری جدید ورزش از نگاه دو، از بیست و پنجم مهر روی آنتن شبکه دو رفته است. در سری جدید پیمان یوسفی و میثم زمان‌آبادی اجرای برنامه را به‌عهده دارند و در قالب بخش متفاوتی با عنوان خط قرمز، ناگفته‌های بسیاری از زبان چهره‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی درخصوص ورزش گفته می‌شود. این بخش هفت دقیقه‌ای، فرصتی برای انعکاس نظرات متفاوت اهالی فرهنگ، ورزش و سیاست ـ که به نوعی به ورزش ربط پیدا می‌کند ـ است.

در سری جدید ورزش از نگاه دو ـ که پرونده‌محور است ـ معضلات ورزشی کالبدشکافی می‌شود و واکاوی سوژه‌های ورزشی در کنار پیگیری و به نتیجه رساندن آنها از جمله نکات جدیدی است که به آن اضافه شده، اما به گفته پیمان یوسفی، مجری آن، این برنامه قصد ندارد با هیچ برنامه‌ای رقابت کند. پنجشنبه هر هفته با انتخاب یک سوژه ورزشی، پرونده تازه‌ای در برنامه باز ‌شده، گفت‌وگوهای کارشناسی حول محور سوژه تعیین و تصاویر مرتبط هم پخش می‌شود. گرچه سازندگان این برنامه در گفت‌وگوهای خود بر وجه مستقل آن تاکید کرده‌اند، اما جدی‌ترین برنامه ورزشی سیما، آنقدر در رقابت و کیفیت پیشروست که هر برنامه مستقلی نمی‌تواند خود را به پای آن برساند. به عنوان مثال نکته‌ای که مخاطب برنامه‌های ورزشی با آن بیگانه نیست، مشارکت در برنامه از طریق پیامک است که در برنامه نود هم قبلا نمونه‌اش را دیده‌ایم. مورد دیگر این است که پای سیاسیون، نمایندگان مجلس، چهره‌های فرهنگی و هنری به برنامه باز شده است؛ زیرا به اعتقاد دست‌اندرکاران آن باید از همه ظرفیت‌های موجود برای به ثمر رسیدن مطالبات ورزشی استفاده کرد. سری جدید ورزش از نگاه دو قصد دارد از منظرهای مختلف به مقوله ورزش بپردازد و با طرح موضوعات متفاوت، اتفاق تازه‌ای را در برنامه‌سازی‌های ورزشی تلویزیون رقم بزند، اما این‌که تا چه میزان موفق و متفاوت خواهد ماند و ادامه آن تا چه زمانی خواهد بود، باید منتظر ماند و دید.

سحر مظفری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها