۹ کشته و ۴۰ زخمی در درگیری‌های طرابلس لبنان

شمار قربانیان درگیری‌های روزهای شنبه و یکشنبه در «طرابلس» لبنان به 9 کشته و بیش از 40 زخمی رسید.
کد خبر: ۶۲۱۳۳۶

به گزارش فارس، شدت این درگیری‌ها در محورهای «الشعرانی» و «پروژه حریری»، «آمریکایی‌ها»، «جبل‌محسن» و «المنکوبین» در طرابلس افزایش یافت به نحوی که به گفته برخی منابع همچنان صدای سلاح‌های متوسط و خمپاره در این مناطق به گوش می‌رسد.

این درحالی است که ارتش لبنان نیز با حمله به منزل «حاتم الجنزرلی» فرمانده محور «باب الحدید» وی و پنج فرد مسلح دیگر را دستگیر و سلاح‌ها و گلوله‌های تحت اختیار آنها را به‌دلیل تیراندازی به سوی نیروهای ارتشی توقیف کرد. عناصر تحت امر جنزرلی در واکنش به این اقدام راه باب الحدید را بستند و با توسل به زور خواستار آزادی او شدند.

بنابراین گزارش، باوجود درگیری‌های خونین شنبه‌شب، محورهای مختلف در طرابلس شاهد آرامشی شکننده است. شامگاه شنبه بیش از 50 خمپاره شلیک شد. طی این درگیری‌ها تعدادی منزل و محله تجاری آتش گرفت.

مروان شربل، وزیر کشور لبنان گفت: دولت و سرویس‌های امنیتی برای برقراری امنیت و ثبات عزم جدی دارند. وی گفت: با وجود موانع و مشکلات که بیشتر آنها خارجی است ما به تلاش‌های خود برای برقراری ثبات و امنیت در کشور ادامه خواهیم داد. نجیب میقاتی، نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان نیز ضمن محکوم کردن تیراندازی‌های دیروز در طرابلس گفت: برخی تدابیر را اتخاذ کردیم تا نیروهای امنیتی به تکلیف خود در طرابلس عمل کنند و از هیچ اقدامی برای بازگرداندن امنیت به این شهر کوتاهی نمی‌کنیم.

درگیری‌های مسلحانه طرابلس در نقاط مختلف این شهر از جمله خیابان سوریه، جبل محسن، باب التبانه، المنکوبین و البقار شروع شد و متخاصمان دراین درگیری‌ها از انواع اسلحه‌های سبک و سنگین و موشک استفاده کردند. ساکنان جبل محسن شیعه و از طرفداران بشار اسد هستند حال‌آن‌که ساکنان باب التبانه اهل سنت و از مخالفان دولت سوریه به‌شمار می‌روند. به گفته کارشناسان سیاسی، امنیت لبنان و سوریه با یکدیگر مرتبط است و آسیب دیدن اوضاع امنیتی در هر یک از این دو کشور به نفع اسرائیل خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها