محمدجواد ایزدیان با اشاره به 1500 هکتار سطح زیرکشت این محصول در این شهرستان افزود: با میانگین عملکرد 4 کیلوگرم در هکتار، پیشبینی میشود 6 تن زعفران برداشت شود.
وی از افزایش 20 درصدی تولید نسبت به پارسال خبر داد و علت این افزایش را پراکنش مناسب بارندگیهای سال گذشته دانست.
ایزدیان با اشاره به سرمای مناسب و گرمای هوا در ابتدای فصل پاییز امسال گفت: این امر گل دادن زعفران را حدود 10 روز به تاخیر انداخت.
مرتضی «سعیدی شهری»، مسوول باغبانی ادارهی تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی سبزوار هم تصریح کرد: با کاشت آرمانی زعفران و رعایت نکات فنی و مناسب بودن شرایط اقلیمی، میانگین عملکرد این محصول تا حداقل 6 کیلوگرم در هکتار قابل افزایش است.
وی برای تقویت پیازها و افزایش میانگین عملکرد این محصول در سال آینده به زعفرانکاران توصیه کرد: پس از برداشت گل، 50 تا 100 کیلوگرم کود ازته در هکتار در دو نوبت بهصورت همزمان با آبیاری دوم(زاج آب) در مزارع استفاده کنند.
سعیدی شهری خاطرنشان کرد: همچنین نسبت به محلول پاشی مزارع زعفران در چند نوبت با ریزمغذهای مناسب تا نیمهی نخست اسفندماه اقدام کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد