شاگردان ولاسکو در آخرین دیدار جام قهرمانان امروز به مصاف ژاپن می‌روند

پیروزی شیرین والیبال ایران در برابر ​آمریکا

درخشش جهانی والیبال ایران با گذشتن از سد چهارمین تیم پرافتخار دنیا ادامه یافت؛ آمریکا با همه ستارگانش مقابل شاگردان خولیو ولاسکو 3 بر 2 مغلوب شد تا شانس قهرمانی در جام قهرمان قهرمانان جهان را از دست بدهد.
کد خبر: ۶۱۸۴۱۸

از ساعات ابتدایی صبح دیروز نگاه علاقه‌مندان به والیبال متوجه شبکه سوم سیما بود؛ جایی که شاگردان غیرتمند خولیو ولاسکو از ساعت 6 و 40 دقیقه به مصاف رقیبی نام‌‌آشنا به نام آمریکا رفتند؛ حریفی که با مجموعه‌ای از ستارگانش همواره از بهترین‌های دنیای والیبال محسوب شده و با توجه به این‌که روی کاغذ بخت قهرمانی محسوب می‌شد، آمده بود تا با تکیه بر تجربه ستارگانش بر ایران غلبه و در نهایت یکی از سکو‌های سه‌گانه جام قهرمانان را در توکیوی ژاپن از آن خود کند، اما در عمل شرایط به گونه دیگری رقم خورد و این بلندقامتان والیبال ایران بودند که در یک روز به‌یادماندنی برای چندمین بار در دو، سه سال اخیر بزرگی خود را به بزرگان دنیای والیبال نشان دادند. یکی از تیم‌هایی که در سال‌های اخیر صابون پدیده نوظهور دنیای والیبال یعنی ایران به تنش نخورده بود، آمریکا بود که البته سیمای مغموم ستارگان و مربی این تیم در پایان بازی دیروز نشان داد که آنها نیز باید بپذیرند، به احترام این قدرت نوظهور دنیای والیبال باید به‌پا خیزند. درست مثل ایتالیا، بلغارستان، آرژانتین، کوبا، آلمان و لهستان که در این دو سه سال اخیر در دیدارهای رسمی و دوستانه این قدرت را بخوبی لمس کردند.

آسیب‌دیدگی موسوی و شوک روحی

تیم کشورمان در حالی دیروز در ست‌های اول، چهارم و پنجم با نتایج 28 بر 26، 27 بر 25 و 18 بر 16 صاحب برتری شد که آسیب‌دیدگی محمد موسوی از ناحیه مچ پا تیم را دچار شوک روحی کرد؛ به طوری که ست دوم و ست سوم را با نتایج 25 بر 19 به حریف واگذار کرد، با این حال هوشیاری سرمربی کارکشته تیم ملی و دو تعویض طلایی او یعنی اضافه کردن مهدی مهدوی و رحمان داوودی به ترکیب تیم، آب رفته را به جوی بازگرداند و تیم ما تا پایان ست پنجم عرصه را بر حریف تنگ و تنگ‌تر کرد. در تائید تاثیر روحی آسیب‌دیدگی محمد موسوی روی دیگر بازیکنان، محمدرضا داورزنی، رئیس فدراسیون والیبال به سایت فدراسیون گفت: پس از اتفاقی که برای موسوی رخ داد، بازیکنان ما متاسفانه به لحاظ روحی و روانی تحت تاثیر قرار گرفتند. به هر حال موسوی جزو بهترین بازیکنان حال حاضر جهان است و نبود او برای هر تیمی دشوار خواهد بود. تیم ما در بازی دوم نیز امیر غفور را از دست داده بود، با این حال فکر می‌کنم بین بازیکنان اول و دوم ما تفاوت زیادی وجود ندارد و بازیکنان ایران باغیرت و روحیه باورنکردنی مقابل تیم ملی والیبال آمریکا ظاهر شدند.

تمجید جهانگیری

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور نیز در مراسم تودیع و معارفه وزیر ورزش و جوانان ضمن تبریک موفقیت تیم ملی والیبال اظهار کرد: توفیق بسیار خوبی بود که مقابل آمریکا به برتری رسیدیم، امیدوارم همین توفیقاتی را که در ورزش داریم، با همین روحیه در دیپلماسی، اقتصاد و مسائل اجتماعی ادامه دهیم.

زرینی بهترین شد، میرزاجانپور امتیازآورترین

در این دیدار مجتبی میرزاجانپور با ۱۳ امتیاز امتیازآورترین بازیکن تیم کشورمان شناخته شد و حمزه زرینی نیز به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. ضمن آن‌که محمد موسوی که به دلیل آسیب‌دیدگی بازی دیروز را ترک کرد، امروز هم مقابل ژاپن نمی‌تواند به میدان برود.

کارشناسان چه گفتند؟

علیرضا معمری (سرمربی پیشین پیکان): پیروزی مقابل آمریکا نشان داد اتفاقات سال‌های اخیر والیبال ایران، حادثه نبوده و والیبال ایران حالا صاحب کلاس و نام در والیبال است و قدرت خود را به جهان دیکته کرده است.

ایرج مظفری (سرمربی تیم جوانان ایران): بازی بی‌نقص و استثنایی بازیکنان ایران در ست پنجم پیروزی ارزشمند تیم ملی ایران را رقم زد که قطعا در تاریخ ثبت می‌شود.

مصطفی کارخانه (سرمربی سابق تیم ملی): تمامی عناصر مورد نیاز برای برد یعنی انگیزه، روحیه، تعویض‌های مطلوب و شجاعانه و بازی خوب نزد تیم ملی وجود داشت و حتی با وجود عقب افتادن از حریف هراسی دردل بازیکنان راه پیدا نکرد.

برنامه بازی‌های امروز (به وقت تهران)

برزیل ـ ایتالیا (6 و 40 دقیقه)

روسیه ـ آمریکا (10 و 40 دقیقه)

ژاپن ـ ایران (13 و 40 دقیقه)

ولاسکو: ذخیره‌ها عالی بودند

خولیو ولاسکو، سرمربی تیم کشورمان در پایان این دیدار تصریح کرد: بازی مقابل تیم‌هایی چون آمریکا و برزیل همیشه متفاوت بوده است. من همیشه به بازیکنانم بازی‌های این دو تیم را برای آموزش نشان می‌دهم. بازیکنان ما در بازی با آمریکا اعتماد به نفس خودشان را نشان دادند و این خیلی مهم بود. ما در ست چهارم در حمله و دفاع بهتر بودیم. بازیکنان ذخیره نیز روحیه بالای خود را نشان دادند و این دلیل پیروزی ما بود.

ولاسکو ادامه داد: ما بدون ترس و مطمئن بازی کردیم، چون چیزی برای از دست دادن نداشتیم. به نظر من این خیلی مهم است که یک مربی با وجودی که بازیکنانش بهترین نباشند، به آنها علاقه و اعتماد داشته باشد. همین موضوع به بازیکنان، روحیه می‌دهد.

همچنین سعید معروف، کاپیتان تیم ملی گفت: هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد که ما ست چهارم را ببریم و همه آماده پایان بازی بودند که تعویض‌های ما نتیجه را عوض کرد. کار گروهی ما عالی بود و این دیدار برای ما خیلی اهمیت داشت، همان طور که گفتم ولاسکو ذهنیت ما را در والیبال عوض کرده است.این در حالی بود که جان اسپارو، سرمربی تیم ملی والیبال آمریکا گفت: فکر می‌کنم ست اول، کلید این بازی بود که ما آن طور که باید حمله نکردیم و سرویس نزدیم. تیم ایران تعویض‌های خوبی در ست چهارم انجام داد و حضور مهدوی و داوودی جریان بازی را عوض کرد.همچنین ویلیام پریدی، کاپیتان تیم ملی آمریکا نیز گفت: سطح بازی ایران در حد تیم‌های قدرتمند جهان است. ما تیمی هستیم که مسابقات بزرگی پیش رو دارد و می‌تواند ازچنین مسابقاتی درس بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها