قتل مرموز جوان عکاس در پایتخت

کشف جسد جوان عکاس در خانه‌اش، ماموران پلیس پایتخت را در برابر معمای پیچیده یک جنایت قرار داد.
کد خبر: ۶۱۸۰۳۰

به گزارش مهر، شامگاه سه‌شنبه بیست‌وهشتم آبان امسال، دختر جوانی در تماس با پلیس، از قتل برادرش خبر داد. ماموران همراه بازپرس ویژه قتل با حضور در محل جنایت در خیابان مجاهدین اسلام، با جسد ستار بیست و هفت ساله در حالی که لباسی دور گردنش پیچیده بود، روبه‌رو شدند.

خواهر مقتول که موضوع را به پلیس اطلاع داده بود، گفت: من و برادرم در این خانه زندگی می‌کردیم. من در یک شرکت مشغول کار بودم و برادرم نیز عکاسی می‌کرد. امروز ساعت 5 بعدازظهر با برادرم تماس گرفتم که او با حالتی مضطرب گفت در خانه است و وقتی علت اضطرابش را پرسیدم، ادعا کرد مهمان دارد و حالش خوب است، اما ساعت 7 بعدازظهر وقتی به خانه آمدم، با جسد برادرم روبه‌رو شدم.

بررسی صحنه جنایت نشان می‌داد عامل یا عاملان قتل با مقتول آشنایی داشته و بدون هیچ مقاومتی وارد خانه شده‌اند. از سوی دیگر به هم ریختگی وسایل خانه و سرقت نشدن اشیای با قیمت نشان می‌داد عاملان جنایت در جستجوی وسیله‌ای در خانه بوده‌اند. پزشکی قانونی نیز پس از معاینه جسد، علت مرگ را خفگی اعلام کرد. پس از تحقیقات مقدماتی، تلاش برای دستگیری عاملان جنایت ادامه دارد.

 

دستگیری قاتل عمه

گزارش دیگری حاکی است، ماموران پلیس آگاهی شهرستان استهبان استان فارس، فردی که عمه‌اش را به قتل رسانده و متواری شده بود، دستگیر کردند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدعلی فرهادی، سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان استهبان در این باره گفت: مهر امسال فردی به دلیل اختلافات خانوادگی،عمه‌اش را در باغ انجیر به قتل رسانده و به سمت کوه‌های اطراف متواری شد. وی افزود: در پی این جنایت، شناسایی و دستگیری قاتل فراری آغاز و با کارهای اطلاعاتی و پلیسی، مخفیگاه قاتل شناسایی و وی در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر شد. سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان استهبان با بیان این که یک قبضه کلت کمری جنگی از متهم کشف شده است، گفت: تحقیقات در این باره ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها