ضامن قلابی از مردم کلاهبرداری می‌کرد

مرد سابقه‌داری که با فریب مردم و تهیه مدارک جعلی، ضمانت آنها را بر عهده می‌گرفت، از سوی ماموران کلانتری 103 گاندی تهران دستگیر شد.
کد خبر: ۶۱۵۰۹۷

به گزارش جام‌جم، سرهنگ عباس خوش‌دل، سرپرست کلانتری 103 گاندی تهران در این باره گفت: روز یکشنبه نوزدهم آبان یکی از مسئولان بانکی در خیابان ولیعصر با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 تماس گرفت و اطلاع داد مردی با ارائه مدارک جعلی، قصد ضمانت یکی از مشتریان بانک را دارد تا او وام چند میلیون تومانی بگیرد.

وی افزود: ماموران با اعزام به بانک، مرد مشتری و ضامن او را به کلانتری منتقل کردند.

در تحقیق از مرد مشتری معلوم شد او قصد دریافت وام بانکی را داشته، اما موفق به پیدا کردن ضامن معتبر نمی‌شده تا این که با خواندن آگهی یک روزنامه مبنی بر این که ضامن شما را یک هفته‌ای تامین می‌کنیم با شماره آن تماس گرفته و قرار شده مرد جوان که مدعی بوده کارمند یک اداره دولتی است، از محل کارش برای او گواهی کسر از حقوق تهیه و درقبال آن 700 هزار تومان پول از وی دریافت کند.

سرپرست کلانتری 103 گاندی تهران یادآور شد: مشتری بانک در ادامه مبلغ درخواستی را پرداخت و همراه وی به بانک مراجعه کرد که همان جا متوجه شد آن مرد کارمند نبوده و مدارکش شامل کارت ملی، شناسنامه و گواهی کسر از حقوق جعلی است.

خوش‌دل افزود: در پی این اظهارات، ضامن قلابی به جرمش اعتراف و عنوان کرد: سابقه‌دار هستم و در زمینه کلاهبرداری با ضمانت‌های قلابی فعالیت دارم. مدارک جعلی را با پرداخت مبلغی کم، از دوستانم که جاعلان حرفه‌ای هستند، می‌گرفتم. چند بار هم با شناسایی افرادی که مشکل حقوقی داشتند، خودم را کارمند اداره‌های دولتی معرفی و با دریافت پول از آنها، با مدارک جعلی ضمانتشان را به عهده می‌گرفتم.

وی یادآور شد: در ادامه تحقیق از متهم معلوم شد او با درج آگهی مبنی بر ضمانت وام با کمترین مبلغ، متقاضیان دریافت وام را فریب داده و پس از دریافت مبالغی از آنها، با مدارک جعلی ضمانتشان را به عهده می‌گرفته و پیش از این‌که مسئولان بانک‌ها متوجه جعلی بودن مدارکش شوند، متواری می‌شده است. بنابر این گزارش، با صدور قرار قانونی برای متهم، او برای ادامه تحقیقات در اختیار کارآگاهان پایگاه سوم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها