در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
اولین جلسه محاکمه محمد مرسی و14 نفر از معاونان وی روز دوشنبه به جرم تحریک به کشتار شرکتکنندگان در تظاهرات مسالمتآمیز اوایل دسامبر 2012 در برابر کاخ ریاست جمهوری برگزار شد. این جلسه در میان اقدامات امنیتی شدید برگزار شد، اما به دلیل متشنج شدن فضای آن بررسی جرم و صدور حکم به جلسه بعدی در هشتم ژانویه (هجدهم دی) موکول شد. خبرهای دیگر مصر حاکی از آن است که در درگیریهای صورت گرفته بین طرفداران مرسی و نیروهای امنیتی همزمان با تشکیل دادگاه مرسی 8 نفر زخمی شدهاند.
در ادامه واکنشها به محاکمه نیمهکاره محمد مرسی، حسن ابراهیم، دبیر کل حزب «عدالت و آزادی» شاخه سیاسی گروه اخوانالمسلمین مرسی را نمادی برای آزادی جهانیان دانست و گفت: رفتار او در دادگاه نظامی کودتاگران باعث تقویت اعتماد و ایجاد حماسه در میان طرفدارانش شد. حزب اسلامگرای النهضه تونس نیز در واکنش به محاکمه مرسی در بیانیهای با «ظالمانه» توصیف کردن محاکمه نیمهتمام مرسی آن را محکوم کرد و گفت: رئیسجمهور قانونی مصر باید آزاد شود و به قدرت بازگردد.
خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز در یک خبر تعجببرانگیز نوشت: رئیسجمهور مصر با کت دوخت ترکیه در دادگاه حاضر شد! آناتولی اعلام کرد وکیل مدافع مرسی که به مدت 25 دقیقه با موکل خود صحبت کرده در مورد او گفته است: «موکل من حاضر به پوشیدن لباس مخصوص زندانیان نشد و با یک کت دوخت ترکیه به سالن محاکمه آمد.»
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: