داوود میرباقری در اجلاس پیرغلامان تجلیل می‌شود

داوود میرباقری در یازدهمین اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی، به عنوان هنرمند و فیلمساز برجسته عاشورایی معرفی و تجلیل می‌شود.
کد خبر: ۶۱۰۸۲۰
داوود میرباقری در اجلاس پیرغلامان تجلیل می‌شود

به گزارش ایسنا، در یازدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حسینی که در استان گلستان - شهرستان گرگان - برگزار می‌شود، از دو هنرمند، یک شاعر و یک ناشر برجسته عاشورایی تجلیل می‌شود.

داوود میرباقری و عبدالحمید غدیریان به عنوان هنرمند برتر عاشورایی، احد ده‌بزرگی به عنوان شاعر برتر عاشورایی و قاسم باقری به عنوان ناشر برتر عاشورایی در این اجلاس معرفی خواهند شد.

یازدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان حسینی فردا چهارشنبه - هشتم آبان‌ ماه - افتتاح می‌شود و پنج‌شنبه (نهم آبان‌ ماه) خاتمه می‌یابد.

داوود میرباقری در روز اختتامیه در این اجلاس حضور خواهد داشت اما سایر برترین‌های اعلام شده از امروز، هفتم آبان‌ماه وارد گرگان شده‌اند.

 

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها