منیژه حکمت دستگیری پگاه آهنگرانی را تکذیب کرد/ ده نمکی دست از سر من و خانوده ام بر نمی دارد

کد خبر: ۶۱۰۴۲۵
منیژه حکمت دستگیری پگاه آهنگرانی را تکذیب کرد/ ده نمکی دست از سر من و خانوده ام بر نمی دارد

پگاه آهنگرانی به 2 سال ممنوع الکاری و ممنوع الخروجی و 18 ماه حبس تعزیزی محکوم شده است.

به گزارش شبکه ایران، در حالی که امروز صبح خبری مبنی بر دست گیری پگاه آهنگرانی منتشر شد منیزه حکمت مادر او در گفتگویی با آریا آن را تکذیب کرد.
منیژه حکمت در این خصوص توضیح داد: «پگاه دستگیر نشده اما دو سال و نیم ممنوع الخروج و ممنوع الکار شده و 18 ماه حبس تعزیری محکوم شده است. با آدم های درست این مملکت اینگونه رفتار می کنند. »
حکمت ادامه داد: «مسعود ده نمکی پیرامون همان ماجرای 2 سال پیش این کار را کرده است. ده نمکی دست از سر من و خانوده ام بر نمی دارد
گفتنی است حدود دو سال پیش فیلم مستندی با عنوان «ده‌نمکی‌ها» توسط پگاه آهنگرانی(در باره فعالیت‌های مسعود ده‌نمکی از دهه 70 تا به حال) ساخته شد که در شبکه‌های ماهواره‌ای منتشر شد، در همان زمان شایعاتی پیرامون شکایت وی از پگاه آهنگرانی به دلیل ساخت این مستند منتشر شد که ده‌نمکی با شایعه خواندن آن اعلام کرد: خودم برای ساخت این مستند به پگاه آهنگرانی کمک کرده‌ام، گرچه خیلی از همفکران پگاه آهنگرانی فیلم وی را در جشنواره‌ای نپذیرفتند و به وی اهانت کردند.

منیژه حکمت همچنین در گفت‌وگو با فارس در توضیح این موضوع اظهار داشت: این بازیگر سینما قریب به سه سال است که از طرف دادسرای امنیت تهران ممنوع الخروج می باشد و علیرغم دعوت از سوی جشنواره های مختلف موفق به حضور در این جشنواره ها نشده است. هم اینک فیلم «دربند» که این بازیگر برای بازی در آن موفق به دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شده بدون حضور وی در جشنواره شیکاگو حضور دارد.

منیژه حکمت مادر پگاه آهنگرانی ابراز امیداوری کرد: با توجه به شرایط حال حاضر کشور و جو همدلی ایجاد شده بین مردم و به ویژه هنرمندان، محدودیت های اعمال شده بر روی این بازیگر و فیلم ساز کاسته شود و در رای صادر شده تجدید نظر گردد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سینا
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
۰
۰
لایك ممنون

نیازمندی ها