سد معشوره که قرار بود برای تامین آب این استان احداث شود، همچنان در مراحل ابتدایی باقی مانده و با چندبار مراسم کلنگزنی، احداث آن هنوز وارد مرحله اجرایی نشده است.
اکنون به منظور سیرابکردن اراضی کشاورزی بین دو رودخانه استان راهحلی کوتاهمدت در دستور کار مسئولان قرار گرفته و آن هم انتقال آب از محل سد سیمره به این اراضی است، موضوعی که تلاش برای تحقق آن ادامه دارد.نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی دراینباره به مهر گفت: در این زمینه صحبتهایی با مسئولان انجام شده و امیدواریم بزودی بتوانیم آب بخشی از اراضی کشاورزی منطقه را تامین کنیم.
الهیار ملکشاهی افزود: پیش از این نیز برای آبیاری اراضی کشاورزی کوهدشت از محل سد سیمره یک مصوبه از دولت گرفته بودیم که تلاش خواهیم کرد، این مصوبه در دولت یازدهم به نتیجه مطلوب برسد. وی با بیان این که اکنون در زمینه تامین آب کشاورزی و رفع مشکلات آب روستاهای کوهدشت بهطور جدی مشکل داریم، به روند احداث سد معشوره نیز اشاره و تصریح کرد: این طرح نیز دارای ردیف ملی شده و اعتبار مورد نیاز از این محل قرار است تامین شود.
نماینده مردم کوهدشت عنوان کرد: با این حال با توجه به هزینهبر بودن احداث سد معشوره امیدواریم بتوانیم غیر از ردیفهای اصلی طرح، از محل فروش اوراق مشارکت برای این طرح اعتباری را دریافت کنیم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....