استقلال از کشتی آزاد، انتخاب مدیر و مربیان جدید مورد بررسی قرار می‌گیرد

نشست سرنوشت‌ساز برای کشتی​فرنگی

پس از نتایج قابل قبول تیم ملی کشتی فرنگی در رقابت‌های جهانی مجارستان، شورای فنی کشتی فرنگی پس از تصویب برنامه‌های آماده‌سازی این تیم برای رویدادهای آینده، قرار است در نشست بعدی خود مسائلی چون تقویت کادر فنی و انتخاب مدیر تام‌الاختیار برای کشتی فرنگی را مورد بحث و بررسی قرار دهد.
کد خبر: ۶۰۴۱۳۸

شورای فنی کشتی فرنگی در حالی در ماه‌های گذشته بنا به خواست رسول خادم، مدیر تیم‌های ملی کشتی تشکیل شد که به دنبال کسب دو مدال طلای ارزشمند تیم ملی در پیکارهای جهانی که فراتر از حد انتظار بود، حالا این شورا در آستانه برخی تصمیمات سرنوشت‌ساز قرار دارد. از طرفی گفته می‌شود رسول خادم تمایلی به تداوم مسئولیتش در کشتی فرنگی ندارد و همزمان عبدالله چمن‌گلی، سرمربی تیم ملی برای ادامه همکاری شرایطی را مد نظر دارد که به باور او فراهم کردن این شرایط اجتناب‌ناپذیر است. در این باره چمن گلی به جام‌جم گفت: شرایطی که به اطلاع فدراسیون کشتی رساندم برای آماده‌سازی بهتر و رفاه حال کشتی‌گیران در راه حضور در رقابت‌های جهانی 2014 و همچنین بازی‌های آسیایی کره‌جنوبی است. به همین دلیل برنامه‌های خود را برای یک سال آینده ارائه کرده‌ام تا هر چه زودتر کار آماده‌سازی تیم ملی کشتی فرنگی آغاز شود.

وی با بیان این‌که مطرح کردن شرایط به معنی شاخ و شانه کشیدن و دل ندادن به کار نیست، گفت: ما وظیفه خود می‌دانیم در کنار کشتی باشیم و برای این انجام وظیفه هم منتی نیست، اما به هر ترتیب لازم است برخی شرایط فراهم شود. این درست که مسئول فنی تیم باید فاکتورهای مدیریتی داشته باشد اما به هر حال معتقدم من به عنوان سرمربی تیم باید مسئول فنی تیم باشم نه نگهبان ورود و خروج کشتی‌گیران. در علم مدیریت، تقسیم کار هم وجود دارد و ما می‌خواهیم بر اساس تقسیم کار، هرکسی کار خود را بدرستی و تمام و کمال انجام دهد تا یک مجموعه به طور متوازن اداره شود.

وی با بیان این‌که معتقد است باید شرح وظایف تعریف شده و همه چیز بر اساس یک نظم مشخص پیش برود، گفت: درباره بحث مدیریت تیم‌های ملی گرچه همه ما رسول خادم را به عنوان یک فرصت بزرگ برای کشتی می‌دانیم و در صورت ادامه حضورش در راس کشتی فرنگی دستش را می‌بوسیم، اما واقعیت این است که او خود نیز با توجه به مشغله بالا و نظارت بر سه تیم ملی کشتی آزاد، وقتی برای پرداختن به کشتی فرنگی ندارد. در نتیجه انتظار من این است یک مدیر برای تیم‌های ملی کشتی فرنگی انتخاب شود و علی اشکانی به کادر فنی برگشته و از توانایی او بهره‌مند شویم.

چمن‌گلی گفت: به باور من حضور حسن بابک، حسن رنگرز یا احد پازاج به عنوان مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی می‌تواند بسیار مثمرثمر باشد و ورود یک مدیر مقتدر در راس هر سه تیم بزرگسالان، جوانان و نوجوانان می‌تواند قوت قلب همه ما را دوچندان کند.

المپییکی‌ها باز می‌گردند

سرمربی تیم ملی کشتی‌فرنگی تاکید کرد پس از تائید برنامه‌های فنی بزودی اردوهای این تیم با حضور کشتی‌گیران المپیکی و با هدف حفظ و تداوم بزرگی کشتی فرنگی در سطح دنیا و افتخارآفرینی برای کشورمان آغاز می‌شود و کشتی فرنگی با همدلی در این مسیر گام برمی‌دارد.

آغاز اردو از 30 مهر

پس از نشست دیروز شورای فنی کشتی فرنگی، بهرام مشتاقی، سرپرست تیم ملی به جام‌جم گفت: در این نشست برنامه‌های نیمه دوم امسال مورد بحث و بررسی و تصویب قرار گرفت و مقرر شد نخستین اردوی تیم ملی از سی‌ام مهرماه به مدت ده روز آغاز شده و پس از سه روز استراحت، مرحله دوم برای حضور یک تیم در رقابت‌های بین‌المللی باکو، برپا شود.

وی تاکید کرد: علاوه بر این قرار شد ظرف دو تا سه هفته آینده و در نشست شورای فنی تکلیف کادر فنی تیم‌های ملی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان مشخص شود که در این باره البته عبدالله چمن گلی همچنان در راس کادر فنی تیم ملی بزرگسالان باقی می‌ماند.

مشتاقی خاطرنشان کرد: در این نشست همچنین پیشنهاد شد علی اشکانی به جمع اعضای کادرفنی برگشته و حسن رنگرز عهده‌دار مدیریت تیم‌های ملی کشتی فرنگی شود.

تصویب برنامه‌ها در نشست شورای فنی

پیش از تعیین تکلیف نهایی تیم ملی کشتی فرنگی، دیروز شورای فنی تیم ملی کشتی فرنگی با حضور رسول خادم، مدیر تیم‌های ملی تشکیل جلسه داد و طی آن برنامه‌های آماده‌سازی تیم‌های ملی و همچنین رویدادهای پیش‌روی کشتی فرنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و قرار شد در نشست آتی راجع به کادر فنی تیم‌های ملی و همچنین انتخاب مدیرتیم‌های ملی تصمیم‌گیری شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها