حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جامجم، سرهنگ عباس خوش دل، رئیس کلانتری 103 گاندی در این باره گفت: روز دهم شهریور ماموران هنگام گشتزنی در خیابان آفریقا متوجه فریادهای زنی شدند که دو مرد را که سرنشین یک موتورسیکلت بودند، تعقیب میکرد و از مردم برای دستگیری آنها کمک میخواست. خوش دل افزود: ماموران با پیگیری موضوع متوجه شدند مالباخته درحال مکالمه تلفنی بوده که راکبان موتورسیکلت به وی حملهور شده و با قاپیدن گوشی تلفن همراهش، متواری شدهاند.
دستگیری سارق
وی یادآور شد: ماموران با اطلاعات به دست آمده، سارقان را تعقیب و پس از تیراندازی هوایی، یکی از آنان را دستگیر کردند اما دیگری در شلوغی شهر متواری شد. با انتقال جوان سارق به کلانتری 103 گاندی در بازرسی از وی گوشی مسروقه شاکی همراه یک قبضه چاقو کشف و ضبط شد.
متهم در بازجویی مقدماتی به سرقت گوشی شاکی اعتراف و عنوان کرد او و همدست فراریاش از اسلامشهر به مناطق شمالی تهران میآمدند و با شناسایی افراد بویژه خانمهایی که در حال مکالمه تلفنی بودند، به آنها حمله کرده و با قاپیدن گوشیهایشان متواری میشدند و در صورت مقاومت افراد، آنها را با چاقو تهدید میکردند. بنابراین گزارش، برای متهم قرار قانونی صادر شد. تحقیقات تکمیلی از متهم برای مشخص شدن دیگر جرایمش و نیز دستگیری همدست فراری او ادامه دارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....