مجله تئاتر میزبان طراحان لباس

کد خبر: ۵۹۳۷۰۵
مجله تئاتر میزبان طراحان لباس
برنامه «مجله تئاتر» شبکه چهار سیما این هفته مسائل صنفی طراحان لباس را مورد بررسی قرار می دهد.
به گزارش روابط عمومی سیما ، نیما دهقان تهیه کننده برنامه گفت: مجله تئاتر 13 شهریور با حضور دو نفر از طراحان لباس در حوزه تئاتر به بررسی مسائل صنفی در این حوزه می پردازد.
دهقان افزود: گلناز گلشن دوست و پریدخت عابدین نژاد دو طراح لباسی هستند که در برنامه این هفته به بیان مسائل صنفی و مادی این هنر، و جریان طراحی لباس در تئاتر کشور می پردازند.
وی گفت:در بخش نقد نمایش هفته،تئاتر «طعم آلوی جنگلی» با حضور کارگردان آن نوشین تبریزی نقد می شود.
دهقان ادامه داد: در برنامه این هفته «مجله تئاتر» گزارشی از نمایش «دو مرد در یک اتاق» در گفتگو با کارگردان آن مسعود رایگان و بازیگران این نمایش فرخ نعمتی و همایون ارشادی پخش می شود. همچنین از روند فعالیت نخستین جشنواره تئاتر کارگاهی فصل نو در خرم آباد نیز گزارش پخش خواهد شد.
"مجله تئاتر" به کوشش گروه فیلم و نمایش شبکه چهار سیما ،چهارشنبه‌ها ساعت 23:15 به روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها