فرنی انبه، مخصوص سفره افطار

برای سفره افطار روزه‌داران، سرآشپز ما امروز طرز تهیه دسری به نام «فرنی انبه» را آموزش می‌دهد. مواد لازم و روش پخت آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۵۸۵۳۰۴

 

مواد لازم: 
 
آرد برنج ۳ قاشق سوپ‌خوری
آرد نشاسته ۱ قاشق سوپ‌خوری
شیر ۲ لیوان
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب یک قاشق سوپ‌خوری
خامه ۲ قاشق سوپ‌خوری
انبه ۱ عدد
کره ۲۵ گرم
 
طرز تهیه: 
 
آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید. گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود. بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود. خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و بگذارید درون یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
رویا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۵
۰
۰
خیلی توضیحات مختصر بود
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها