قلع و قمع هفت فقره دیوارکشی غیر مجاز در چالوس
مدیر جهاد کشاورزی چالوس خبر داد

قلع و قمع هفت فقره دیوارکشی غیر مجاز در چالوس

بزرگترین پارک جنگلی مازندران در چالوس احداث می‌شود

شهردار چالوس گفت: بزرگترین پارک جنگلی استان در چالوس احداث می شود.
کد خبر: ۵۷۳۲۶۱
بزرگترین پارک جنگلی مازندران در چالوس احداث می‌شود

ایوب صالحی در گفت‌وگو با مهر اظهار داشت: به زودی عملیات احداث بزرگترین پارک جنگلی منطقه که طراحی و تهیه کتابچه طرح در شرف اتمام بوده، آغاز می شود.

وی بیان کرد: برای آغاز اجرای این طرح اعتبار اولیه یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار از محل شهرداری در نظر گرفته شده و با جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی این پروژه به اتمام خواهد رسید.

صالحی گفت: طبق اعلام موافقت رسمی فرماندهی سپاه پاسداران در خصوص تعریض جاده رادیو دریا از قسمت غرب پادگان شهید رجایی، از امروز عملیات جداسازی از داخل محوطه پس از فنس کشی و تخریب دیوار آغاز می شود.

وی با بیان اینکه رفع مشکل و تعریض مسیرهای منتهی به رادیو دریا بعنوان توریستی ترین جاده داخل شهر در حال محقق شدن است افزود: بر اساس موافقت های حاصل شده، مقرر شد 35 درصد از عرصه پادگان شهید رجایی بابت آزادسازی شبکه معابر و امور خدماتی و فضای سبز در اختیار شهرداری قرار گیرد.

شهردار چالوس اضافه کرد: بر این اساس و با بازگشایی معابر و تملک بخشی از عرصه های موصوف خیابان 45 متری تختی امکان جابجایی ورودی این خیابان و نیروی انتظامی فراهم خواهد شد و علاوه بر زیبایی و تغییر مبلمان شهری، ترافیک روان تر می شود.

وی گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اخیر بار دیگر استقلال و قدرت ملت ایران را به رخ جهانیان کشید و به دشمنان ایران اسلامی ثابت کرد که مردم این سرزمین در هر شرایطی پشتیبان و همراه نظام اسلامی خواهند بود.

چالوس گردشگرپذیرترین شهر مازندران است.

newsQrCode
برچسب ها: چالوس مازندران
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها