تعطیلی3 واحد تولید کننده سوسیس و کالباس غیراستاندارد

مدیرکل استاندارداستان تهران اعلام کرد:پروانه کاربردعلامت استاندارد 3واحد تولیدکننده سوسیس وکالباس استان تهران بدلیل مغایرت بافت شناسی فراورده های آنها با استانداردهای ذیربط به حالت تعلیق درآمد.
کد خبر: ۵۶۶۹۸۸
تعطیلی3 واحد تولید کننده سوسیس و کالباس غیراستاندارد

مسلم بیات افزود : مسئولان کنترل کیفیت واحدهای مذکور نیز به کارگروه تایید صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت معرفی شدند.

وی گفت:درصورت مشاهده گوشت های جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در واحدهای تولیدکننده فرآورده های گوشتی یا مغایرت نتایج آزمون بافت شناسی ، پروانه کاربرد علامت استاندارد واحدهای تولیدی متخلف تعلیق خواهد شد. بیات هشدار داد : مسئول کنترل کیفیت واحد متخلف نیز به کارگروه تایید صلاحیت علمی و فنی مدیران کنترل کیفیت معرفی می شود.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
برچسب ها: خمیر مرغ کنترل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها