
عشق ورزیدن و مورد عشق قرار گرفتن به زندگی ما غنا می بخشد. آدمها وقتی به دیگران احساس نزدیکی کنند، شادتر و حتی سالمتر خواهند بود. عشق کمک می کند احساس کنیم مهم هستیم، درکمان می کنند و احساس امنیت می کنیم .
اما هر نوع عشق حس خاص خود را دارد. حس عشقی که برای والدینمان احساس می کنیم با آنچه برای برادر کوچکمان یا دوست صمیمیمان داریم فرق می کند. و دوست داشتنی که در روابط عاشقانه تجربه میک نیم خود نوع بسیار خاصی از عشق است.
توانایی ما برای حس کردن عشق از دوران نوجوانی آغاز می شود. نوجوانان حس عاشقانه مجذوبیت را احساس می کنند. حتی در فرهنگهایی که به افراد اجازه ابراز اینگ ونه احساسات داده نمی شود، باز هم این احساسات وجود دارند. ایجاد احساسات عاشقانه و جذبه جنسی به دیگران بخشی طبیعی از بلوغ است. این احساسات جدید می تواند بسیار هیجان انگیز یا حتی در ابتدا گیج کننده باشند.
بگذرید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰