به گزارش جامجم، نشست خبری رونمایی از آثار شاعران معاصر ایران صبح امروز با حضور مدیرعامل، مدیره پروژه «پازل شعر امروز» و مدیر فرهنگی نشر نیماژ برگزار شد.
در این نشست سیداحمد حسینی مدیر پروژه «پازل شعر امروز» گفت: نشر نیماژ تقریبا از نیمه دوم بهمن 91 آغاز به کار کرد که البته نام این مجموعه از دو واژه ایماژ و نیما گرفته شده است.
وی افزود: برای مجموعه کتابهای «پازل شعر امروز» ابتدا ما به صورت گزینشی 20 شاعر را انتخاب کردیم و آثار را با پنج کارشناس بررسی کردیم، اما پس از اینکه به دوستان شاعر فراخوان عمومی دادیم در مرحله اول حدود صد اثر در ژانرهای مختلف شعری به دست ما رسید که ما در بازهای پانزده روزه از میان آنها 45 اثر شاعران را انتخاب کردیم. از این میان تا امروز 28 کتاب آماده و اعلام وصول آن را نیز دریافت کردهایم.
وی در مورد برگزاری جشنوارهای به نام نیماژ افزود: نشر نیماژ تصمیم دارد جایزهای ادبی برگزار کند که نام آن نیز نیماژ است.
حسینی ضمن اشاره به این موضوع که ما نمیخواهیم تنها در زمینه شعر محدود شویم، افزود: تاکنون 20 اثر ترجمه شده در قالب داستان و یک رمان ایرانی را زیر چاپ بردیم و میخواهیم تا پایان سال 200 عنوان کتاب منتشر کنیم.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....