
به گزارش سایت باشگاه سپاهان، کاروان 45 نفره سپاهان شامل بازیکنان ، کادرفنی سرپرستی و همچنین هیئت همراه ساعت 7:30 صبح امروز از فرودگاه امام خمینی(ره) تهران با پروازی مستقیم به سمت عربستان حرکت و ساعت 10:30وارد فرودگاه جده شدند.
* با توجه به هماهنگی های به عمل آمده، امور اداری مربوط به ورود کاروان سپاهان بدون هیچگونه معطلی و کمتر از نیم ساعت در فرودگاه جده انجام شد.
* اعضای تیم سپاهان در فرودگاه جده مورد استقبال مسئولین سفارت ایران در عربستان و مسئولین باشگاه الاهلی قرار گرفتند.
* تعدادی از خبرنگاران، عکاسان و شبکه های تلوزیونی عربستان جهت تهیه گزارش به فرودگاه جده آمده بودند.
* پیش از این قرار بود زردپوشان در هتلی در شهر مکه مستقر شوند اما به دلیل مناسب نبودن شرایط این هتل ، مسئولین باشگاه سپاهان ترجیح دادند در هتل ماریوت شهر جده مستقر شوند.
* فاصله محل اقامت کاروان سپاهان تا ورزشگاه برگزاری مسابقه حدود 100 کیلومتر است که سپاهانی ها برای رفتن به ورزشگاه باید این مسافت را با اتوبوس طی کنند.
* دیدار تیم های الاهلی عربستان و سپاهان در استادیوم اختصاصی که متعلق به باشگاه الوحده و در 30 کیلومتری مکه قرار دارد برگزار می شود. گنجایش این ورزشگاه 33 هزار نفراست.
*طلائی پوشان سپاهان اولین تمرین خود را ساعت 20:30 امشب در ورزشگاه عبداله فیصل جده برگزار می کنند.
* مسئولین سازمان حج و زیارت همکاری بسیار خوبی در خصوص اعزام کاروان سپاهان به عربستان داشتند.
* تیم فوتبال سپاهان در هفته چهارم از رقابت های لیگ قهرمانان 2013 آسیا از ساعت 22:15 روز چهارشنبه 21 فروردین ماه به مصاف الاهلی عربستان می رود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم