قاتل رهبر اپوزیسیون تونس بازداشت شد

منابع الجزایری اعلام کردند عامل ترور چهره برجسته اپوزیسیون تونس توسط دستگاه‌های امنیتی الجزایر و طی یک عملیات اطلاعاتی در مرز مشترک این کشور با تونس، بازداشت شده و به مقام‌های تونسی تحویل داده شده است.
کد خبر: ۵۴۸۷۶۵
قاتل رهبر اپوزیسیون تونس بازداشت شد

سایت اینترنتی روزنامه الجزایری "الشروق" عصر یکشنبه گزارش داد: مسئولان الجزایری شش روز پیش کمال القضقاضی، متهم به ترور شکری بلعید، چهره برجسته اپوزیسیون تونس را به این کشور تحویل دادند و دستگاه‌های امنیتی تونس بدون اطلاع قاضی تحقیقات در دادگاه بدوی این کشور اقدام به بازجویی وی کرده‌اند.

روزنامه الشروق گزارش داد: تنها برخی از فرماندهان امنیتی در وزارت کشور تونس از بازداشت قضقاضی اطلاع داشتند.

پیشتر علی العریض، وزیر کشور دولت مستعفی تونس و نخست وزیر کنونی این کشور بازداشت عاملان ترور شکری بلعید را که وابسته به جریان‌های سلفی بودند اعلام کرده بود اما تایید کرد که قاتل اصلی همچنان متواری است. (ایسنا)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها