
لوکا بوناچیچ شامگاه پنجشنبه در نشست خبری پیش از دیدار دو تیم مس کرمان و پیکان تهران افزود: حدود هفت هفته است که بازی های خوبی را از بازیکنان تیم مس کرمان دیده ایم و امیدواریم فردا جمعه نیز به این روند ادامه دهیم.
وی گفت: تیم پیکان دچار مشکل بزرگی شده و در پایین جدول قرار دارد، اما تیم خوب و بازیکنانی خوب دارد که چند بازیکن این تیم را به خوبی می شناسم.
بوناچیچ، اظهار کرد: هدف تیم ما کسب سه امتیاز از دیدار مقابل پیکان است و امیدواریم بتوانیم جایگاه پنجم یا ششم را نیز به خود اختصاص دهیم.
سرمربی تیم مس کرمان گفت: برای دیدار با پیکان فرهاد سالاری پور را به دلیل سه اخطاره بودن و شجاع خلیل زاده را به دلیل مصدومیت در اختیار نداریم.
وی بیان کرد: پیکان فردا برای جنگیدن به میدان می آید زیرا دیدار فردا یکی از آخرین فرصت های این تیم برای بقا در لیگ برتر است اما امیدواریم ما بتوانیم بهتر کار کنیم.
بوناچیچ، افزود: تیم مس کرمان پس از دیدار با پرسپولیس، بازی های ساده تری دارد و اگر بتوانیم امتیازات را کسب کنیم می توانیم نیم نگاهی به جایگاه چهارم جدول رده بندی این رقابت ها داشته باشیم.
فیروز کریمی سرمربی تیم پیکان به دلیل تاخیر پروازش به کرمان به این نشست خبری نرسید.
تیم مس کرمان در هفته بیست و نهم رقابت های لیگ برتر فوتبال عصر فردا جمعه در ورزشگاه شهید باهنر کرمان میزبان تیم پیکان خواهد بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: