دکتر معصومعلی معصومی در گفتوگو با ایسنا افزود: افزایش چربیLDL خطرناک و عامل مستعد کننده ابتلا به بیماریهای عروق کرونری است و مصرف روغن نباتی جامد موجب افزایش این نوع چربی مضر در بدن میشود، اما مصرف روغن زیتون و کانولا و تنوع در استفاده از روغنهای گیاهی موجب کاهش چربیLDL در بدن شده و خطر ابتلا به این بیماری را کاهش میدهد.
این متخصص قلب و عروق هشدار داد: با توجه به اینکه در پخت شیرینیجات از روغن نباتی جامد استفاده میشود خوردن آنها خطر ابتلا به بیماریهای عروق کرونری را افزایش میدهد. برنامه تغذیهای که در آن کمترین میزان چربی لحاظ و در آن مصرف دو تا سه وعده ماهی در هفته و استفاده بیشتر از سبزی، سالاد و میوه در نظر گرفته شده است بهترین برای کاهش خطر ابتلا به بیماریهای عروق کرونری است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد