دکتر سید ضیاء الدین مظهری به مناسبت هفته ملی سلامت مردان (اول تا هفتم اسفند) گفت: چاقی غیرطبیعی شکم و انباشتگی چربی در این قسمت از بدن یکی از این علایم خطر است بطوریکه اگر قطر شکم از 89 سانتی متر در مردان فراتر برود، زمینه ساز بروز بیماری های مزمن است.
وی میزان تری گلیسیرید (نوعی چربی مضر) در بدن بیش از 150 میلی گرم در دسی متر، کلسترول (نوعی چربی خوب) کمتر 40 میلی گرم در دسی متر و فشارخون مساوی یا فراتر از 13 و نیم روی هشت را از دیگر علایم خطر بروز بیماری های مزمن عنوان کرد.
وی که مدیریت گروه تغذیه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی را نیز برعهده دارد، اظهارداشت: همچنین افرادی که میزان قند ناشتا آنان بیش از 110 میلی گرم باشد در معرض ابتلا به دیابت نوع دو قرار دارند که خودش عامل و زمینه ساز بروز انواع بیماری ها می شود.
مظهری افزود: متاسفانه عدم تشخیص و تاخیر در درمان به موقع دیابت و فشار خون موجب از کار افتادن ارگان های حساس بدن مانند کلیه و چشم و گرفتگی رگ های خونرسان مغز و قلب شده و زمینه بروز سکته های قلبی و مغزی را فراهم می کند.
رییس انجمن تغذیه حامی سلامت ایران به مردان توصیه کرد برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیر مزمن مانند دیابت از افزایش وزن و چاقی های خزنده، پیشگیری کنند.
این متخصص تغذیه هشدار داد: افرادی که پنج علامت خطرناک افزایش قند، افزایش چربی مضر، کاهش چربی مفید، فشار خون بالا و چاقی و اضافه وزن را داشته باشند پنج برابر بیش از افراد دیگر در معرض دیابت و سه برابر بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی قرار دارند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت