در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سرهنگ جلیل موقوفهای، رئیس کلانتری 128 تهران نو در گفتوگو با پایگاه خبری پلیس افزود: ساعت 13 و 30 دقیقه پنجشنبه مرد جوانی به نام علی به کلانتری مراجعه و به ماموران اعلام کرد ساعت 21 شب گذشته در میدان شوش فردی افغان با اطلاع از این که کار من نقاشی ساختمان است، مرا برای کار به ساختمانی در حال ساخت در خیابان 30 متری نیروی هوایی برد.
شاکی افزود: همین که وارد ساختمان شدیم، مردی قویهیکل مرا بشدت کتک زد و کارت عابربانک و رمز آن را سرقت و 245 هزار تومان از حسابم برداشت کردند.
وی اضافه کرد: آنها دوباره کتکم زدند و مرا رها کردند، اما مدارکم را تحویل ندادند و گفتند اگر تا شب یک میلیون تومان به آنها ندهم، مدارکم را آتش میزنند. آنها همچنین تهدیدم کردند موضوع را به پلیس اطلاع ندهم. در پی این شکایت، تیمی از کارآگاهان، رسیدگی به پرونده را به عهده گرفتند و با راهنمایی شاکی، به محل وقوع جرم اعزام شدند و سه نفر را به نامهای خالد، بیتالله و حمدالله دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
رئیس کلانتری 128 تهراننو یادآور شد: متهمان پس از اعتراف به جرم، با دستور بازپرس دادسرای امور جنایی تهران در اختیار کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفتند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: