شبکه انگلیسی برای کودکان ناشنوا شعر می‌خواند

شبکه تلویزیونی انگلیسی در برنامه‌ای تلویزیونی شعرهایی را به زبان اشاره برای کودکان ناشنوا اجرا می‌کند
کد خبر: ۵۴۴۹۹۵

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، شبکه «CBeebies» از بهار 2013 برنامه‌ای را به روی آنتن خواهد برد که در آن کودکان ناشنوا می‌توانند از طریق زبان اشاره اشعاری را در تلویزیون تماشا کنند.

برنامه‌ «دست‌های جادویی» توسط مجریانی مسلط به زبان اشاره اجرا می‌شود که از زمان تولد ناشنوا بوده‌اند.

در این برنامه جدید تلویزیونی شعرهای کلاسیک و مدرن از آثار شکسپیر گرفته تا اشعار «مایا آنگلو» به همراه موسیقی و انیمیشن برای کودکان ناتوان به روی آنتن می‌رود.

تهیه‌کننده‌ «دست‌های جادویی» گفت: ترجمه‌ اشعار مدرن و سنتی به زبان اشاره‌ انگلیسی کاری است که تا کنون انجام نشده است؛ ما شاعران و کمپانی‌های تئاتر ناشنوا داریم، اما هیچ شبکه‌ تلویزیونی تا کنون ترجمه‌ شعر به زبان ناشنوایان را تجربه نکرده است.

براساس آمار انجمن ملی کودکان ناشنوای انگلیس‌، بیش از 45 هزار کودک ناشنوا در انگلیس وجود دارد. این سریال تلویزیونی توسط کمپانی «ریمارک» تولید می‌شود که مدیران و کارگزاران آن هم ناشنوا هستند.

انتهای پیام  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها