
یک مرد معلول ذهنی آمریکایی قرار است روز سهشنبه به جرم ارتکاب قتل در سال 1990 میلادی، با تزریق مرگبار در ایالت جورجیا اعدام شود. این در حالی است که فعالان حامی حقوق بشر و حامیان سلامت روان، اعدام این معلول ذهنی را «ناکامی در اجرای عدالت» نامیدهاند.
این مرد معلول ذهنی به نام ورن هیل پنجاه و دو ساله و یک آمریکایی آفریقاییتبار است و براساس گزارشهای منتشر شده، ضریب هوشی او 70 اعلام شده و به همین سبب وی زیر آستانه ناتوانی ذهنی قرار گرفته است.
در این خبر آمده است هیل به جرم کشتن نامزد خود در حال گذراندن دوره حبس ابد خود بوده که در زندان نیز یکی از همبندیهای خود را به قتل میرساند و به جرم این قتل به اعدام محکوم میشود. (فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است