شبکه دو درباره اختلالات رفتاری کودکان مستند می سازد

مستند " کودکت را بشناس" به تهیه کنندگی محمد رهبر برای معرفی اختلالات رفتاری کودکان 5 تا 7 سال در شبکه دو سیما ساخته می شود.
کد خبر: ۵۴۱۶۴۸

 

ببه گزارش جام حم سیما به گزارش روابط عمومی شبکه دو سیما، رهبر افزود: این مستند به سفارش گروه مستند شبکه کودک، نوجوان و خانواده در 5 قسمت 30 دقیقه ای ساخته می شود، مشکلات رفتاری در کودکان 5 تا 7 سال را دست مایه خود قرار داده است.

به گفته رهبر تحقیقات پژوهشگر نشان می دهد بسیاری از اختلالات رفتاری و ناهنجاری های دوران بزرگسالی از کودکی سرچشمه می گیرند، بنابراین می توان با آگاهی بخشی عمومی­، ارائه آموزش های لازم به خانواده­ها و درمان از بروز اختلالات روانی در بزرگسالی جلوگیری کرد.

این تهیه کننده با بیان این که همه لوکیشن­های این مستند در تهران قرار دارند، گفت: به سراغ کودکان بیمار رفتیم و بخش هایی از اختلالات رفتاری آن ها را در پارک، مطب روانشناس و لوکیشن های دیگر به تصویر کشیدیم.

به گفته رهبر این پروژه با حضور روان پزشک و فوق تخصص روان پزشکی کلید خورده و قصد دارد با بهره گیری از حضور متخصصان برجسته کشور به پدر و مادرها کمک کند، کودکانشان را بشناسند و در صورت بروز مشکل به درمان آن ها کمک کنند.

وی افزود: تصویربرداری 2 قسمت از این مستند توسط مجید قربانی فر و محمود حیدری به پایان رسیده اما به سبب بروز مشکلاتی که در مسیر تولید با آن ها مواجه هستیم، ادامه کار به کندی صورت می گیرد.

 

انتهای پیام /

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
غزل
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
۰
۰
خیلی مستند قشنگی بود واقعا لذت بردم

نیازمندی ها