عذرخواهی محمود عباس از کویتی ها

جام جم آنلاین: محمود عباس رییس جدید سازمان آزادی بخش فلسطین روز یکشنبه 12 دسامبر هنگام ورود به کویت به دلیل حمایت سازمان آزادی بخش فلسطین از عراق هنگام حمله صدام حسین به کویت در جریان نخستین جنگ خلیج فارس
کد خبر: ۵۴۰۷۲
از کویتی ها عذرخواهی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، محمود عباس در یک سفر دوره ای برای آشتی دوباره با همسایگان عرب روز یکشنبه وارد کویت شد.

abbas2

سفر محمود عباس به کویت با میانجی گری اردن صورت گرفته است. او در فرودگاه کویت در پاسخ به پرسش یک روزنامه نگار کویتی در مورد حمایت سازمان آزادی بخش فلسطین از عراق هنگام اشغال خاک کویت گفت: ما از کویت و کویتی ها برای کاری که انجام دادیم ، پوزش می طلبیم.
این نخستین سفر یک مقام بلندپایه سازمان آزادی بخش فلسطین به کویت از زمان نخستین جنگ خلیج فارس در سال 1990 میلادی محسوب می شود.
احمد قریع نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در این سفر محمود عباس را همراهی کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها