کمبود امکانات در «بیران‎شهر»

بیران‎شهر یکی از شهرهای تابعه شهرستان خرم‎آباد است که زیرساخت‎های اساسی را در اختیار ندارد و از کمبودهای زیادی در این زمینه رنج می‌برد.
کد خبر: ۵۳۸۱۳۷

یکی از اهالی بیران‌شهر دراین باره به ایسنا گفت: این شهر نه‌تنها امکانات خوبی ندارد، بلکه اقداماتی هم که در آن انجام می‌شود،‌ غیرکارشناسی است، به طور مثال شهرداری چندی پیش دست به احداث و ساخت بلواری زد که پس از چندی آن را تخریب کرد‎؛‌ چراکه این بلوار غیرکارشناسی تشخیص داده شد. پیرداده افزود: شهرداری هیچ اقدامی در آسفالت‌کردن کوچه‎ها نکرده و بودجه خود و مالیاتی را که مردم به شهرداری می‎پردازند صرف کارهای بدون برنامه می‎کند. وی در این زمینه به میدانی واقع در اول خیابان شهید بهشتی اشاره کرد که ماشین از وسط آن گذشته و آن را نصف می‌کند.

به گفته پیرداده بیران‎شهر دارای کمبودهای زیادی ازجمله نبود ترمینال، دستشویی عمومی و... است که مردم باید با آن دست و پنجه نرم کنند. بخشدار بیران‎شهر نیز به مشکلات و کمبودهای این شهر اشاره کرد و گفت: این بخش نیاز به اعتبارات عمرانی دارد که این امر از طریق معاونت عمرانی استانداری میسر است. نادر عالی‎نژاد با بیان این‌که برق شهر به علت دور بودن خط انتقالی، پاسخگوی منطقه نیست و بیران‎شهر با خاموشی‎های مکرر همراه است، افزود: نبود کشتارگاه دام یکی دیگر از مشکلات این ‌شهر است. وی با بیان این‌که در بخش خدمات درمانی نیز باید کارهایی انجام شود، افزود: درمانگاه شبانه‎روزی نیاز به کادر مجرب دارد چون بیماران این منطقه باید مسافت طولانی را تا شهرستان‎های مجاور طی کنند که این موضوع، هزینه‎هایی را برای بیماران در بردارد. رئیس شورای شهر بیران‎شهر نیز در این باره گفت: شهرداری با درآمدی که دارد نه‌تنها نمی‎تواند طرح‎هایی برای زیباسازی شهر انجام دهد، بلکه قادر به پرداخت حقوق کارکنان خود هم نیست. ذبیح‎الله بیرانوند افزود: درخواست‎ها و نامه‎نگاری‎هایی با مسئولان مبنی بر رفع مشکلات بیران‎شهر انجام شده، ولی هیچ کاری انجام نشده است.‌وی با بیان این‌که به شهرداری از لحاظ مالی کمک نمی‎شود، یادآور شد: این عوامل باعث شده طرح‎هایی مانند جدول‎کشی و بلوارها ناقص بماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها