استقلال در صدر جدول تنها شد

یک گل برای این‌که استقلال به صدرنشین بلامنازع لیگ تبدیل شود، کافی بود. آبی‌ها در روزی که نارنجی‌پوشان سایپا تلاش زیادی برای رسیدن به امتیاز کردند، با تک‌گل مهاجم جدیدشان به پیروزی رسیدند تا از نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده‌شان، فولاد چهار امتیاز فاصله بگیرند.
کد خبر: ۵۲۷۴۶۰

این گل را فرزاد حاتمی در دقیقه 54 روی سانتر علی حمودی با ضربه سر زد تا یک بار دیگر قلعه‌نویی به خرید زمستانی خود ببالد. سرمربی استقلال روی تک گل سه امتیازی تیمش هم نقش اول را بازی کرد چرا که علی حمودی، یک دقیقه پس از ورود به زمین سازنده تنها گل تیمش شد. با این پیروزی آبی‌ها فرار بزرگ خود را برای قهرمانی در لیگ دوازدهم آغاز کردند. آنها که تا دو هفته پیش پایین‌تر از سپاهان در رده دوم جدول قرار داشتند حالا شش امتیاز از مدافع عنوان قهرمانی پیش هستند و با خیالی آسوده‌تر به استقبال بازی‌های بعدی‌شان می‌روند.

آبی‌ها جمعه هفته جاری باید به اصفهان بروند تا با ذوب‌آهن یکی از سه تیم قعرجدولی بازی کنند. این در حالی است که فولاد، تراکتورسازی و سپاهان، سه تیم تعقیب‌کننده استقلال هم باید در خارج از خانه به ترتیب با سایپا، مس و راه‌آهن بازی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها