پیشنهاد کوچما برای عبور از بحران سیاسی در اوکراین

جام جم آنلاین: رهبران مخالف دولت اوکراین با پیشنهاد رییس جمهوری کنونی برای مذاکره با مقامات دولتی به منظور یافتن راه حلی برای بحران سیاسی این کشور موافقت کرده اند.
کد خبر: ۵۲۶۹۴
بی بی سی گزارش داد با ادامه تظاهرات مخالفان دولت در اعتراض به اعلام پیروزی ویکتور یانوکوویچ، نامزد مورد حمایت دولت در این انتخابات، لئونید کوچما، رییس جمهوری کنونی، طی سخنانی از مخالفان دعوت کرده است برای خاتمه دادن به وضعیت موجود با دولت وارد مذاکره شوند و این دعوت مورد قبول قرار گرفته است.
تلویزیون دولتی اوکراین با قطع برنامه عادی خود سخنان کوچما را پخش کرد که ضمن ابراز نگرانی از ادامه اختلاف نظر بین رییس جمهوری منتخب و رهبر مخالفان، از آنان خواست از طریق مذاکره به این اختلاف خاتمه دهند.
همزمان، در خلال سه روز اخیر، هزاران تن از طرفداران ویکتور یوشچنکو، رهبر مخالفان، که پیروزی یاکونوویچ را ناشی از تقلب گسترده در انتخابات می دانند، همچنان به تجمع اعتراض آمیز خود در کیف، پایتخت، و چند شهر دیگر ادامه داده اند.

صدها هزار تظاهرکننده علیه نتایج انتخابات اوکراین
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها