سارقان الکترونیکی در شیراز دستگیر شدند

فرمانده انتظامی استان فارس گفت: سارقانی که از حساب‌های الکترونیکی مشتریان بانک‌های مختلف در کشور سرقت کرده بودند، در استان فارس شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۵۲۵۲۵۹

به گزارش ایسنا، سردار سجادیان افزود: سارقان دو نفر هستند که یکی از آنان دارای مدرک مهندسی بوده و دیگری نیز دوره‌های فنی را طی کرده است و هر دو اشراف کاملی بر سیستم‌های رایانه‌ای و الکترونیکی دارند.

وی در ارتباط با شگرد سارقان گفت: آنها با نصب دوربین و تلفن‌همراه در محل دستگاه‌های کارتخوان، شماره رمز استفاده‌کنندگان را تصویربرداری کرده و پس از آن که شماره کارت عابربانک را نیز با استفاده از دستگاهی که خودشان ساخته‌ و در دهانه ورودی کارت دستگاه‌های کارتخوان نصب کرده بودند، برمی‌داشتند، اقدام به تهیه کارت جعلی و برداشت از حساب می‌کردند.

سجادیان با یادآوری این‌که این سارقان در شهرهای تبریز، تهران، کرمانشاه و شیراز سرقت کرده‌اند، گفت: این‌دو سارق در یک روز حدود 45 میلیون تومان از کارت عابربانک مشتریان بانک‌های مختلف، برداشت کرده بودند.

وی تصریح کرد: سارقان برای آن که شناسایی نشوند، هنگام نصب تجهیزات روی دستگاه‌ها و برداشتن این تجهیزات، از ماسک استفاده کرده بودند اما پلیس با هوشیاری، آنان را که سابقه‌ای هم ندارند، شناسایی و دستگیر کرد.

فرمانده انتظامی فارس عنوان کرد: این‌دو سارق با افتتاح بیش از هفت حساب با مشخصات و نشانی‌های متفاوت، پول‌های سرقت شده را به این حساب‌ها منتقل می‌کردند.

سجادیان با بیان این‌که تحقیقات از این دو سارق ادامه دارد، گفت: رسیدگی به پرونده با ثبت صد فقره شکایت درباره برداشت غیرقانونی از کارت‌های الکترونیک شروع شد و پس از پیگیری‌ پلیس فتا در فارس، این تعداد تاکنون به 300 فقره شکایت از سراسر ایران افزایش یافته است.

فرمانده انتظامی فارس یادآور شد: پس از استعلام از بانک‌های مختلف و دریافت پاسخ، حجم رقم سرقت شده اعلام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها