در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ایرج بهادری، رئیس کلانتری 129 جامی افزود: متهم چندی قبل خودروی شاکی را سرقت کرده و زمانی که در محل قرار حاضر شده بود تا برای بازپس دادن اموال از شاکی پول بگیرد، در محاصره ماموران گرفتار شد.
رئیس کلانتری جامی در این باره گفت: ساعات پایانی بیستوهفتم آذر مرد جوانی به نام علی به کلانتری مراجعه و عنوان کرد حدود یک ماه پیش مدارک و یک عدد گوشی تلفن همراهم از خودرویم سرقت شد که در این رابطه شکایتی تنظیم کرده و پروندهای در کلانتری 108 نواب تشکیل دادم. چند روز پیش هنگام پیگیری سیمکارت خود در مخابرات متوجه شدم با سیمکارت من تماسهای زیادی از طریق چند شماره ناشناس گرفته شده است.
وقتی با گوشی و سیمکارت به سرقت رفته خود تماس گرفتم، جوانی گوشی را جواب داد و گفت مدارک شناسایی و موبایل دستش است و برای پس گرفتن آن باید مبلغ 200 هزار تومان پرداخت کنم. من نیز قبول کرده و با او حوالی میدان پاستور قرار گذاشتم. از آنجا که احساس خطر میکردم، قبل از حضور در سر قرار به کلانتری 129 آمدم.
سرهنگ ایرج بهادری ادامه داد: بهدنبال اظهارات شاکی، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت و در ادامه یکی از ماموران با لباس شخصی و دو خودروی گشتی به محل قرار رفت و به صورت نامحسوس حوالی محل، منتظر سارق ماند.
بهادری یادآور شد: دقایقی بعد متهم در محل حاضر شد و از شاکی خواست مبلغ توافقی را در قبال تحویل مدارکش بدهد و وقتی با انکار شاکی مواجه شد، با چاقو وی را تهدید کرد. در این هنگام یکی از ماموران که همراه شاکی در محل قرار حضور یافته بود، از متهم خواست تسلیم شود؛ اما سارق به سمت مامور حمله کرد و میخواست با چاقو او را زخمی کند که با اقدام بموقع مامور و استفاده از سلاح، متهم ناکام ماند و متواری شد.
بهادری اضافه کرد: با فرار متهم، عملیات تعقیب و گریز پلیسی آغاز شد، اما وی بدون توجه به دستور ایست به فرار خود ادامه داد و سرانجام ماموران با رعایت قانون بهکارگیری سلاح، دو تیر به سمت متهم شلیک کردند که یک تیر به پاشنه پای راست و تیر دیگر به انگشت دست راست متهم برخورد و وی را زمینگیر کرد. در نهایت متهم دستگیر و به بیمارستان سینا اعزام شد.
سرهنگ ایرج بهادری با اشاره به اینکه در بازجویی پلیسی هویت متهم مشخص شده است، تاکید کرد: هنگام تعقیب و گریز و فرار سارق، اموالی که وی به این طرف و آن طرف پرت کرده بود از قبیل یک کارت سوخت، یک عدد کارت پایان خدمت (متعلق به مالباخته)، دو دستگاه گوشی (متعلق به سارق) و دو تیغه چاقو (متعلق به سارق) کشف شد. کلانتر 129 جامی خاطرنشان کرد: پروندهای در این رابطه تشکیل شد و برای رسیدگی در اختیار کارآگاهان پایگاه هشتم پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: