تولید 27 نماآهنگ مذهبی برای کودکان

مجموعه نماآهنگ‌های پویانمایی با موضوعات مذهبی برای پخش در مناسبت‌های دینی به کارگردانی الهه مختاری در 27 قسمت ساخته شده و تولید 56 نماآهنگ جدید نیز در دستور کار تلویزیون قرار دارد.
کد خبر: ۵۲۲۸۴۷

الهه مختاری، کارگردان این انیمیشن‌ها در گفت‌و‌گو با ایرنا گفت: در تولید این مجموعه‌ نماآهنگ‌ها تلاش شده است به موضوعات دینی از جمله نماز، روزه و زندگی امامان و ... پرداخته شود و از آنجا که آثار موزیکال همواره مورد علاقه کودکان هستند، این آثار نیز به صورت موزیکال تهیه شدند.

وی افزود: این نماآهنگ‌ها در 27 قسمت پنج‌دقیقه‌ای تهیه شدند که زمان کوتاه هر قسمت از این مجموعه موجب خستگی کودک نمی‌شود و توجه کودک را بیشتر به آن معطوف می‌سازد.

مختاری در ادامه یادآور شد: این نماآهنگ‌ها برای پخش در ایام ولادت یا شهادت ائمه اطهار (ع)‌ طراحی شده که می‌تواند شناخت کودکان را از این شخصیت‌های دینی افزایش دهد. پخش نماآهنگ‌هایی با عناوین نماز و خدا در زمان پخش اذان در عین‌حال که برای کودک نشاط‌آور است، باعث توجه بیشتر او به اعمال عبادی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها